Hudák János

Igazságosság, részvétel, fenntarthatóság Csepelen is!

Beindult Csepelen a fideszes agitprop osztály

2015. november 18. 11:43 - hudakjanos

Egyre lejjebb csúszik a csepeli Fidesz a lejáratásunkra indított akciósorozatában. A múlt csütörtöki Csepeli Hírmondóban egész oldalas cikket szenteltek nekünk, hogy igaztalan állításaikkal mocskoljanak engem és családomat. Hamarosan érkezik arra is a reakció, most azonban csak szemléltetni szeretném, hogyan működik az agitprop osztály Csepelen Borbély Lénárd polgármestersége idején.

 

Írtak egy koncepciós cikket, amiben olyan kérdéseket vetnek fel, aminek akár az önkormányzat berkein belül is utánanézhettek volna, de még tőlünk sem kérdezték meg. Erre én a jegyző úrhoz fordultam hétfőn, hogy a több felől származó információim a jelenlegi rendszerről, megerősítést nyerjenek hivatalos formában is. Hogy-hogy nem két napra rá egy továbbított levélben érdeklődik a Csepeli Hírmondó újságírója feleségemnél szinte szó szerint ugyanazokban a kérdésekben.  Vajon az a valószínűbb, hogy véletlen egybeesés lenne vagy az, hogy az én levelemet továbbították az önkormányzati újság emberéhez, aki egy kicsit átírta a kérdéseket (megjegyzem, így is maradt benne olyan, ami értelmetlen a mi esetünkben)? Alább a két levél összehasonlításképpen.

Szép ez a történet, ugye? Vajon erről a szabadságról papolt Németh Szilárd október 23-ai beszédében? Amikor egy ellenzéki képviselőt vagy bármely kritikust az aktivitása miatt a családján keresztül próbálnak meg ellehetetleníteni? Vajon ezért küzdött az akkori Orbán Viktor a rendszerváltás idején? Nem hinném.

ovoda_jegyzo_tajekoztatas.jpg

 

És íme a másik levél:

ovoda_hirmondo_tajekoztatas.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hudakjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr528088566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
https://www.facebook.com/hudakjanos.politikus