Hudák János

Igazságosság, részvétel, fenntarthatóság Csepelen is!

Párbeszéd helyett! Gyalázat, amit a Fidesz ma művelt Csepelen!

2016. március 16. 20:53 - hudakjanos

Soha nem látott mélységbe süllyedt a mai napon a csepeli Fidesz Borbély Lénárd polgármester vezetésével. Az este 7 órára összehívott rendkívüli ülésen másik 3 ellenzéki előterjesztéssel együtt a csepeli HÉV jövőjéről szóló javaslatot is tárgyalás nélkül levették napirendről. Ezzel bebizonyították, hogy semmibe veszik az ellenzéki képviselők jogait, de ami ennél is fontosabb, semmibe veszik annak a majd 3000 embernek a véleményét is, akik aláírásukkal fejezték ki nemtetszésüket a csepeli HÉV villamossá alakítása ellen.

20160316_190926.jpg
(7 perccel az ülés kezdése után már 1 fideszes képviselő sem volt a teremben!)
Borbély Lénárd, aki beiktatásakor még azt bizonygatta, hogy minden csepeli polgármestere akar lenni, nem először hazudtolja meg látványosan korábbi szavait. Ma azonban túl messzire ment, amikor több ezer embert sértett meg azzal, hogy megfutamodott a nyílt, érveken alapuló vitától. A 4 (!) perces testületi ülés végén rá is kérdeztünk, ez már az általa korábban hiányolt párbeszéd lenne? Választ természetesen nem kaptunk.

Felháborító, hogy a Fidesz városvezetői kiskirályokként a saját uradalmukként kezelik a rájuk bízott településeket és nem hajlandók meghallgatni a kritikákat, nem hajlandók érvelni, vitázni. Mi azonban nem fogjuk hagyni, hogy semmibe vegyék azokat, akiknek a jóvoltából hatalmon lehetnek, ezért újra és újra be fogjuk nyújtani a csepeli HÉV jövőjét tisztázó javaslatunkat, amíg nem kerül tárgyalásra! A kerület ugyanis nem Borbély Lénárdé és nem is a Fideszé, hanem az embereké, akiknek joguk van hozzá, hogy beleszólhassanak az életüket befolyásoló döntésekbe.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hudakjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr308488242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hederg 2016.03.20. 14:50:21

A beképzelt arrogancia, a suttyók természete! Képviselni! Kit ? Orbánt és a maffiát, vagy a választóikat?
süti beállítások módosítása
https://www.facebook.com/hudakjanos.politikus