Hudák János

Igazságosság, részvétel, fenntarthatóság Csepelen is!

Már a csepeliek pénzét is az értelmetlen népszavazásra költik!

2016. szeptember 20. 17:54 - hudakjanos

Rendkívüli ülésen akarja holnap a Fidesz megszavaztatni, hogy a csepeli önkormányzat pénzét is felhasználhassák a teljesen értelmetlen népszavazás propagálására.

 

Holnap 16:30-tól ismét rendkívüli ülése lesz a csepeli képviselő-testületnek. Ebben a hónapban már a harmadik, miközben a szeptember végi rendes ülést törölték a naptárból, mert Borbély Lénárd polgármesternek nem áll szándékában akkora összehívni, amikorra kellene. Jut eszembe, az SZMSZ szerint 24 órával az ülés előtt ki kell küldeni a meghívót az ülésre, de nekem, most 6 óra körül sem érkezett még meg, szóval még az is lehet, hogy szabálytalan az összehívás, de kicsire nem adunk mostanában már.

nepszavazas_zaszlo.png
Mindez persze nem is annyira fontos, mint maga a téma. Hiszen a Fidesz azt akarja megszavaztatni, hogy a polgármester minden lehetséges eszközzel (és persze pénzzel) a szavazáson való részvételre buzdítson. Ebből is látszik, hogy teljesen be vannak tojva a fiúk és rettegnek attól, hogy alacsony részvétel mellett hatalmas kudarc lesz nekik a szavazás, ahogy azt várni lehet.
Igen "színvonalas" előterjesztést is írtak ám hozzá, olyan minden alapot nélkülöző mondatokkal, mint:
"Bizonyított tény az is, hogy a migránsok közül sokan az iszlám állam terroristái vagy segítői."
"A fenyegetettséget növelik a Soros György által pénzelt civil szervezetek, pártok és mindazok, akik az illegális bevándorlást, ezzel pedig a terroristák beáramlását megkönnyítik, az iszlám államhoz és a szervezett bűnözéshez kapcsolódó embercsempészeket segítik, a határok illegális átlépését népszerűsítik."
"Csepelen 1475 önkormányzati lakás van, uniós kvóta alapján ezek lakóit is utcára tehetik, helyükre pedig illegális határátlépőket költöztethetnek."
oktober2_tuntetes.png
Rendkívül épületes ülés lesz, az biztos. Még szerencse, hogy ennél a bohóckodásnál nekem százszor fontosabb dolgom lesz és nem tudok ott lenni. Ugyanis szülői értekezletre kell mennem az iskolába.
A végén még hálásak is lehetünk majd a Fidesznek, mert annyira túltolja ezt a kampányt, hogy egyre több ember ismeri fel az értelmes szavazás mögött húzódó valódi szándékot. Minél többen lesznek, annál kevesebben mennek majd szavazni. Remélem közülük sokakkal találkozunk majd október 2-án a Kossuth téren, ahol egy békés, erőszakmentes Magyarországért fogunk tüntetni!
Bojkottra fel!
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hudakjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr5511731313

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szaron csúszhat el az olimpiai pályázat? 2016.09.21. 15:43:28

Esik az eső, fingik a ló, szaron csúszik az Olimpia. A kormány mindent megtesz azért, hogy bár a főváros lakossága ellenzi, mégis Budapesten rendezzék a 2024-es olimpiát. Ennek aztán alárendelt mindent, megsemmisíti a népszavazás intézményét, megszünt...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
https://www.facebook.com/hudakjanos.politikus