Hudák János

Igazságosság, részvétel, fenntarthatóság Csepelen is!

Kopjál le!

2018. április 07. 17:39 - hudakjanos

Ezt a választ kaptam az imént, amikor Németh Szilárdtól kérdezni akartam valamit a Daru dombnál. Ahol egyébként valószínűleg törvénysértő módon épp mellette kampányolnak egy önkormányzati rendezvény leple alatt. Azt is mondta, hagyjam őt békén, írjam meg a Facebookon, amit akarok. Így hát eleget teszek a kérésének.

 

Hírt kaptam ugyanis róla, hogy a csepeli önkormányzat Magyar Ízek Kavalkádja fedőnevű rendezvényén Németh Szilárd képével díszített pólót, szatyrot, vele emblémázott Csíki sört, az ő receptkönyvét és lufit osztogatnak a résztvevőknek. Az eset minden jel szerint ugyanúgy sérti a választási törvény esélyegyenlőségre vonatkozó részeit, mint a szintén önkormányzati pénzből megjelenő Csepeli Hírmondó. A lapot kiadó Csepeli Városkép Kft-t már többször elítélték, amiért Németh Szilárd mellett kampányolt és legutóbb 1.380.000 Ft-os bírságot is kiszabtak emiatt.

2_focuspoint_926x504.jpg

Ennek kapcsán szerettem volna megkérdezni Németh Szilárdot a rendezvényen, hogy tervezi-e kifizetni a bírságot, ha már az ő érdekében történt a törvénysértés. Vagy esetleg ennek költségét is a csepeli adófizetők fogják állni?

Sajnos Szilárd miután kezet sem volt hajlandó velem fogni, azt mondta nem kíváncsi rám és hagyjam őt békén! Próbáltam szót érteni vele, hogy én csak egy kérdést szeretnék feltenni, de azt mondta, kopjak le, mert látni se akar. Kicsit fenyegetőnek éreztem a hangját és kérdeztem, hogy különben mi lesz, ha nem megyek el, de erre már nem válaszolt. Majd mikor mondtam, hogy szerintem azért jó lenne, ha legalább normális hangon tudnánk beszélni egymással, azt mondta, miről beszélek, ne vicceljek már azok után, hogy mi (és konkrétan én) miket írogatunk róla. Kértem, hogy mondjon egy példát, hogy én konkrétan mit írtam róla, ami lehetetlenné teszi, hogy Csepel országgyűlési képviselőjeként válaszra méltasson, mint csepeli választópolgárt. De erre nem tudott választ adni.

 

Csak azt ismételgette, hogy hagyjam már békén. Mellette egy önkormányzati cég volt vezetője mondta, hogy menjek inkább a dolgomra, olyan mindegy mit beszélgetünk itt egymással. Mondtam, hogy attól még nem kellene törvénysértően, önkormányzati pénzből kampányolni, erre kinevettek. „Ugyan már, mi törvénysértő ebben!”

Egy kézmozdulatomra aztán azt mondta Szilárd, biztos felveszem a beszélgetést. Mondtam, hogy az nem az én stílusom, aztán eszembe jutottak Borbély Lénárd polgármester szavai, miszerint „mindenki magából indul ki”.

Tettem még egy kísérletet, mondtam, hogy szerintem jó lenne, ha tudnánk higgadtan beszélni egymással, de gyakorlatilag kiröhögtek. Hát otthagytam őket.

Azért elgondolkodtató, hogy ő vádaskodik gyűlölködéssel és hasonlókkal, miközben az ő száját hagyták el azok a mondatok, hogy „Kopjál le!”, „Ne is lássalak!”, „Nem vagyok rád kíváncsi!”. Én szeretném hinni, hogy lehet másként kezelni a politikai ellenfeleinket. Azért is dolgozok, hogy soha ne jussunk el odáig, hogy nem vagyunk képesek egymás szemébe nézni, elmondani a véleményünket és meghallgatni a másikét. Nem kell egyetértenünk mindenben, de tudnunk kell beszélni egymással. Azt szeretném, hogy olyan ember képviselje a csepelieket és természetesen a soroksáriakat is a parlamentben, aki képes erre.

A mai napon ebből a szempontból Németh Szilárd megbukott. Javaslom ezért a csepeli és soroksári polgároknak, hogy szavazzanak Dr. Szabó Szabolcsra!

Változást! Most!

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hudakjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr3513816506

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pesterzsébet változást akar! 2018.04.08. 07:40:02

Holnap, aki egy élhetőbb, boldogabb országban akar élni, aki változást akar, az egyéniben az esélyes ellenzéki jelöltre, Dr. Hiller Istvánra szavaz, listán pedig elveinek, hitének megfelelő pártot választ. A hit, a meggyőződés és a remény vasárnap ugya...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katilka 2018.04.08. 07:26:43

Uram! Mégis mit várt ettől a végtelen buta, primitív ( én nem nevezem) embertől?? Sajnos a többi sem különb, de ő!

jajdehülyevagyok 2018.04.08. 09:29:04

@katilka: azt várta, hogy mint politikai ellenfelet a keblére öleli.

Tisztességes Természettudomány 2018.04.08. 11:07:11

Legközelebb önts rá tonikot.
Dzsinn, tonikkal.

káposzta 2018.04.08. 14:58:02

Még a szaromban is több ész van, mint sziszikében, szóval felesleges megpróbálni szót érteni vele.

sinus67 2018.04.08. 15:42:05

"A mai napon ebből a szempontból Németh Szilárd megbukott. "

Végülis mindenkinek más az ingerküszöbe egy beszélő keumpli viselkedését illetően.
Azért kíváncsi lennék rá, hogy ha és amennyiben nevezett burgonyánk leáll beszélgetni és válaszolni a kérdésekre, akkor ebből a szempontból mikor lehetne bukott krumlinak tekinteni?
:-D

elvis56 2018.04.08. 16:46:54

Németh egy bunkó PROLI seggnyaló megélhetési.Csepel szégyene egy szar ifi birkozó vokt aki Hegedüs Csabát pucsolta ez a g.ci JÓLAKOT MANGALICA .

Attilajukkaja 2018.04.08. 16:48:23

Az arrogancia és pökhendiség netovábbja! Ha ezek még 4 évig maradnak, akkor csak rosszabb lesz!!!!

Éhesló 2018.04.09. 08:10:55

Hahahaha!
Nem jött össze, még soros pénzén sem.
A brüsszelita komisszárok támogatásával sem.
El kellene gondolkodnotok, már ha képesek vagytok erre egyáltalán.

Most lehetne esetleg pár évig szerény önkritika, hallgatás a hazudozás és magyargyűlölet helyett?

www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/l50.html
süti beállítások módosítása
https://www.facebook.com/hudakjanos.politikus